147 Te Aute Road, Havelock North

Hoe Windows 11

Als je een hash hebt, dan is die wellicht te brute-forcen. De kwetsbaarheid zit in de Security Account Manager. Daarin worden hashes opgeslagen van de wachtwoorden van alle gebruikers op een systeem.

  • Als uw computer niet stand-by kan worden gezet of in de slaapstand kan worden gezet, hebt u mogelijk bijgewerkte stuurprogramma’s nodig.
  • Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u.
  • Ook zijn er hulpprogramma’s om deze speciale instellingen te bereiken.
  • Ontkoppel daarom alle externe opslagapparaten zoals externe harde schijven, docking stations, etc.
  • Voor On Demand geldt dat alles in het buitenland te bekijken is .

Bij ‘Windowslogboeken / Systeem’ komt het merendeel van de gebeurtenissen te staan die kunnen duiden op kapotte hardware. Je vindt er bluescreens , volledig niet-gecontroleerde herstarts (41, Kernel-Power) en harde schijven die het voor gezien houden . De eerste stap is achterhalen wat het probleem is. We leggen je uit hoe je dit doet, hoe je ontdekt wat er fout gaat en hoe je dit oplost. Kreeg ‘m niet via windows update, dus de assistent ingeschakeld. Verliep prima, zowel op de laptop als de desktop . Ik merk weinig verandering afgezien van uiterlijkheden startmenu.

A Problemen En Oplossingen Bij Upgrade Naar Windows 10 20h2

De Diagnostic Data Viewer geeft een overzicht van de diagnostische data die Windows 10 naar Microsoft verstuurt. Het gaat dan om zaken als configuratie, browsegeschiedenis, geïnstalleerde applicaties en het gebruik hiervan en netwerkinformatie. Straks zijn ook de foutrapportages hier terug te vinden. Gebruikers kunnen zo zien wanneer het rapport is verstuurd en welke applicatie de oorzaak was.

Zo Installeer Je Windows 11 Home Met Een Lokaal Account

Open de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion. Dubbelklik op RegisteredOwner en pas de naam aan. Dubbelklik op Logo en geef in het vak Waardegegevens het windll.com/nl/dll/oracle-corporation/jvm pad naar en de bestandsnaam van het zojuist gemaakte plaatje op. Voortaan prijkt je eigen logo in het systeemvenster.

Deze handelswijze is met name handig wanneer wijzigingen op meerdere computers moeten worden doorgevoerd, zodat veel herhaald zoek- en klikwerk wordt bespaard. Het aanmaken van een nog niet bestaande registerwaarde is ook eenvoudig. Klik daarvoor met rechts in het rechter venster en kies voor Nieuw , gevolgd door de gewenste waarde. Er kan direct een naam aan de nieuwe waarde worden gegeven . Door op de nieuwe registerwaarde te dubbelklikken, kan deze van gegevens worden voorzien.